Info

Feest In Het Dorp, zaterdag 23 en zondag 24 september 2023

De ouderraad stelt met trots het programma van feest in het dorp 2023 voor. Het moment waar Grijsloke samenkomt en geniet van een unieke spekkenkoerse, een uitdagende quiz, lekker aperitieft en smult en vooral de jeugd bewondert tijdens Grijsloke’s got talent en de schooloptredens.

Dit alles vindt plaats voor de gelegenheid opgetrokken feesttent in de prachtige omgeving van de Kleine Kluis in Gijzelbrechtgem.

Programma

Zaterdag

Spekkenkoerse

vanaf 13u

Voor de eerste keer in Grijsloke is er de ongeëvenaarde spekkenkoerse! Het is niet zomaar een superleuk en toegankelijk fietsparcours waar de kinderen op spekkenjacht gaan. Daarnaast wordt de omgeving van de Kleine Kluis er ook omgetoverd tot een kinderparadijs met een ijsjeskar, een clown, springkastelen & volkspelen.

Inschrijven kan via onderstaande link

Quiz avond

vanaf 19u

Op de vooravond van feest in het dorp organiseert de ouderraad in samenwerking met feest comité Grijslocos een quiz avond. Breinbrekers, memory checkers, sport, muziek of nieuwtjes uit de ‘boekskes’, voor elk wat wils

Deze quiz is voor iedereen toegankelijk.

Zondag

Kinderrommelmarkt

vanaf 10u

Het ideale moment om je lang niet gebruikte speelgoed van de hand te doen. Terwijl de ouders een aperitiefje sippen trainen de kinderen hun business skills. Inschrijven is niet nodig, breng zelf een deken of tafeltje mee om je spullen te presenteren. Place to be: bij goed weer achter de kerk, bij regenweer in de Kleine Kluis.

Eetfestijn – beenhesp met frietjes

vanaf 12u

Na het harde werk op de kinderrommelmarkt start het eetfestijn in de feesttent. Bestel nu alvast je kaarten zodat jouw plaatsje gegarandeerd is. Bestellen kan tot en met maandag 18 september.

Grijsloke’s got talent

om 14u

Bij koffie en gebak bewonder je talent van eigen bodem en ontdek je de sterren van de toekomst.

Zelf optreden? Schrijf je nu in via info @deverrekijkers .be! (voor kinderen)

Schooloptreden

om 15u

De stralende kinderen en leerkrachten van de lagere school van Grijsloke (VBA.be) zetten hun beste beentje voor en verzorgen een prachtig schooloptreden. Sit back & enjoy!

Doorlopende animatie

Springkastelen & spelletjes (met dank aan de leerkrachten van VBA)