Info

Zaterdag 24 en zondag 25 september 2022

De ouderraad is verheugd om terug een feest in het dorp te kunnen organiseren. Het moment waar Grijsloke samenkomt en geniet van een uitdagende quiz, zijn slag slaat op de kinderrommelmarkt, lekker aperitieft en bbq’t en vooral de jeugd bewondert tijdens Grijsloke’s got talent en de schooloptredens.

Dit alles vind plaats voor de gelegenheid opgetrokken feesttent in de prachtige omgeving van de kleine kluis in Gijzelbrechtgem.

Programma

Zaterdag

Quiz avond

vanaf 19u

Op de vooravond van feest in het dorp organiseert de ouderraad in samenwerking met feest comité Grijslocos de quiz waar we zo lang naar verlangd hebben. Breinbrekers, memory checkers, sport, muziek of nieuwtjes uit de ‘boekskes’, voor elk wat wils

Deze quiz is voor iedereen toegankelijk.

Zondag

Kinderrommelmarkt

vanaf 10u

Het ideale moment om je lang niet gebruikte speelgoed van de hand te doen. Terwijl de ouders een aperitiefje sippen trainen de kinderen hun business skills. Inschrijven niet nodig, breng zelf een deken of tafeltje mee om je spullen te presenteren. Place to be: bij goed weer achter de kerk, bij regenweer in de Kleine Kluis.

BBQ à volonté

vanaf 12u

Na het harde werk op de kinderrommelmarkt staat een heerlijke BBQ voor je klaar in de feesttent. Bestel nu alvast je kaarten zodat jouw plaatsje gegarandeerd is. Bestellen kan tot en met donderdag 22 september.

Grijsloke’s got talent

om 14u

Bij koffie en gebak bewonder je talent van eigen bodem en ontdek je de sterren van de toekomst.

Zelf optreden? Schrijf je nu in via info@deverrekijkers.be! (voor kinderen)

Schooloptreden

om 15u

De stralende kinderen en leerkrachten van de lagere school van Grijsloke (VBA.be) zetten hun beste beentje voor en verzorgen een prachtig schooloptreden. Sit back & enjoy!

Doorlopende animatie

Springkastelen & spelletjes (met dank aan de leerkrachten van VBA)